Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Geldrop Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Geldrop

Wij verhelpen jouw riool verstopping

GELDROP

Riool ontstoppen Geldrop?

Riool ontstoppen Geldrop? Soms is de snelste manier om het probleem op te lossen, het zelf doen. Er hoeft niet altijd een loodgieter in worden geschakeld. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. De grote vraag is: wat is de oorzaak van de verstopping? En daaropvolgend: hoe ontstop ik het? Op deze pagina vind je tips, met uitleg!

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij staan voor je klaar! Bel vrijblijvend en snel met 040 218 21 22. Riool Ontstoppen Geldrop helpt je graag!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Oké, de eerste vraag. Wat is de oorzaak van de verstopping? Om dit te weten te komen, is het noodzakelijk eerst te kijken wat de locatie van de verstopping is. Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen. Lees snel verder voor mogelijke oorzaken.

Het kan zo zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water niet (goed) wegspoelt. Dit verklaart een verstopping in de rioleringsleidingen. Dit is niet altijd even makkelijk om op te lossen, maar wij, specialisten, staan voor je klaar. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Geldrop in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat één bepaalde afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de gootsteen staan of wordt het water in de douche niet goed afgevoerd? Hierbij zijn ophopingen van haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Deze ontstaan achter de afvoer en de sifon.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden. Om de exacte locatie te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Ontstaat er een waterkolk? Dan is deze afvoer niet verstopt. Gebeurt dit niet? Dan is er sprake van een verstopping. Voor hulp en advies, bel met 040 218 21 22 om jouw situatie te bespreken.

Ontstoppen Geldrop Logo
Loodgieter ontstoppen Geldrop afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

 Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool. Omdat het zo krachtig is, is het ook risicovol. Hierom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je bij gebruik van de hogedrukreiniger, professioneel en zorgvuldig werkt. Dit om de overlast te beperken. Je leest hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste, je stopt de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit totdat je niet meer verder kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp bij verstoppingen of storingen de vakmannen van Ontstoppen Geldrop op 040 218 21 22. Wij zijn binnen no-time bij je!

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer. Een bekend en goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door vaste stoffen. Bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Wanneer dit gebeurt is, is het essentieel dat je de afvoerbuis goed doorspoelt. Op deze manier blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Voor een iets sterker effect is het gebruik van soda, in combinatie met de ontstoppingsveer, aan te raden. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool.

Maar natuurlijk staan wij altijd voor je klaar, wanneer je er niet uit komt. Of schakel je gewoon liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. We staan snel bij jou aan de deur, gegarandeerd.

Schakel Ontstoppingsdienst Geldrop snel in via 040 218 21 22.

Ontstoppen afvoer Geldrop
Ontstoppingsdienst Geldrop

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Zo creëer je druk. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Nogmaals, het gebruik van soda is aan te raden. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed loskomen.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan naar 040 218 21 22.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Waarschijnlijk is het niet de eerste keer dat je het woord soda leest. Het is al vaker genoemd als hulpmiddel. Maar opzichzelfstaand is soda ook een effectieve ontstoppingsmanier. Soda heeft namelijk een ontvettende werking. Afvalresten als zeep of haren zijn hier gevoelig voor. Daarom is het goed te gebruiken bij een verstopte wastafel, gootsteen of doucheputje.

Hoe pak je dit aan? Schep als eerst de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuutjes intrekken. Spoel de afvoer daarna door met (het liefst kokend) water. Doe dit herhaaldelijk voor het beste effect.

Zorgt bovenstaande niet voor het gewenste resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Geldrop op 040 218 21 22. Wij staan snel bij jouw op de stoep!

Ontstoppen Geldrop Leiding
Riool ontstoppen Geldrop graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Sommige ontstoppingsmiddelen kun je beter vermijden. Deze worden bijvoorbeeld aangeboden door supermarkten of bouwmarkten. Maar, soms kunnen deze middelen juist voor meer schade zorgen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan. Bovendien vervuil je hiermee ook nog eens het water dat in het hoofdriool komt. Het gebruik van zulke middelen raden we daarom sterk af.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Of heb je advies nodig? Bel dan vrijblijvend met Ontstoppen Geldrop op 040 218 21 22.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed? Of laat je het liever oppakken door een loodgieter? Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma en het juiste gereedschap.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Woonachtig in Geldrop en omstreken? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bij je aan de slag.

Bel nu naar 040 218 21 22 om een afspraak te maken bij Ontstoppingsdienst Geldrop.

Graven riool Geldrop

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-geldrop

WC verstopt

Zit je WC verstopt? En woon je in Geldrop of omstreken? 1+1=2: jij kunt terecht bij de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppen Geldrop. Maak gebruik van onze snelle, goede service door een afspraak te maken!

loodgieter-geldrop-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in je gootsteen niet meer goed weg? En woon je in Geldrop of omstreken? Maak snel een afspraak en wij verhelpen jouw probleem!

loodgieter-in-geldrop-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Geldrop

Voorkomen is beter dan genezen. Een rioolinspectie door Ontstoppen Geldrop vooraf is beter dan onnodige problemen achteraf. Of misschien is er sprake van een beginnende verstopping. Laat een rioolinspectie doen! Maak snel een afspraak.

loodgieter-geldrop-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Geldrop

Een rioolverstopping is niet altijd zomaar op te lossen. Heb jij er last van? En woon jij in Geldrop en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar Ontstoppingsdienst Geldrop.

Loodgieter Geldrop Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Een verstopt doucheputje? En woon jij in Geldrop en omstreken? Wij lossen het voor je op! Maak gebruik van onze snelle spoedservice en doe een belletje! Wij garanderen je een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Geldrop

Wij lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Ondertussen weten wij precies welke middelen het meest effectief werken. Onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen is hier een goed voorbeeld van.

Wij bieden de beste service. We staan hier volledig achter en dat is waarom wij jou volledige garantie bieden op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 040 218 21 22

Verstopping Geldrop

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Geldrop!

Riool Geldrop

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Geldrop Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Uiterst tevreden over de dienstverlening van Ontstoppen Geldrop. De loodgieters van Ontstoppen Geldrop zijn namelijk snel, vakkundig en bovendien effectief.

Jumbo Geldrop

Onze problemen met de riolering zijn verholpen door Ontstoppen Geldrop. De riolering is namelijk vervangen. Tevreden over de geleverde service, onze complimenten!

Voetbalvereniging Geldrop

Goede en snelle service bij Ontstoppen Geldrop BV, we zijn niet anders gewend!

Brandweer Kazerne Geldrop

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

040 218 21 22

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Geldrop

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Geldrop